Ako napravite previše tijesta za pizzu,kao ja,a nije vam dosta za još jednu rundu,prekrijte ga folijom i stavite u frižider.Ja obično ovu pitu pravim za večeru.Recept za tijesto možete naći ovdje,a možete i kupiti gotovo tijesto za pizzu
Sastojci;
tijesto za pizzu(količina svih sastojaka je prema ukusu)
ketchup
2 žlice kiselog vrhnja
origano
tvrdi sir
salama
Priprema;
Tijesto stavite na pobrašnjenu podlogu,i razvaljajte što tanje možete.Premažite ga sa običnim ketchupom pomiješanim sa vrhnjem.Pospite origanom.Naribajte sir i salamu,i zarolajte.
U tepsiju stavite papir za pečenje,tanjurom režite roladu na kocke i slažite u tepsiju.
Premažite uljem,i stavite peći u pećnicu zagrijanu na 250 stupnjeva.Pecite oko 15-minuta,ili dok ne porumeni.
Dobar tek!
eto nešto staro na novi način - sviđa mi se :-D
OdgovoriIzbrišiMeni je čak finije od "prave" pizze :)
OdgovoriIzbrišiveć sam ovo komentirala na fejsu, ali moram još jednom reči da je odlično i isprobam prvi put dok budem radila pizzu :)
OdgovoriIzbrišiHvala ti,draga,javi kako ti se sviđa ;)
OdgovoriIzbriši