ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

1 blogorođendan i 100 post!!!/1 blogobirthday & 100 post!!!!!

 

0333

 

Dragi moji!

Evo,danas je mom blogiću 1.rođendan,a ovo je moj 100 post!

Kada sam ga počela pisati,nisam ni sanjala da ču imati ovakve brojke;49 sljedbenika,100 postova,745 fanova na facebooku,i preko 19 000 posjeta na blogu!

Počela sam pisati ovaj blog da bih pomogla mladim curama,ženama oko prvih recepata u kuhinji,stavljajući jednostavne,svakodnevne recepte…

Isto tako je i ovo neka moja kuharica,u koju spremam recepte,jer uglavnom kuham “iz glave”,i sa sastojcima koji mi se trenutno nađu u frižideru,pa mi se više puta desilo da zaboravim što sam stavila u neko jelo,tako da mi je ovo super način da imam spremljeni recept koji usput mogu i podijeliti s vama.

No,kako sam imala problema sa viškom kilograma,promijenila sam prehranu,i tako je sve više bilo “zdravih” recepata,koji su doduše vrlo jednostavni,pa ih mogu kuhati i početnici,ali mislim da sam se maknula od prvobitne teme bloga.

Razmišljala sam da promijenim ime bloga,ali mislim da to ne bi bilo dobro,jer me ljudi već znaju i prate pod ovim imenom,pa bih vjerojatno izazvala kontra efekt,što vi mislite?

Hvala puno svima koji me pratite i komentirate,jer bez vas ne bi bilo ni ovog bloga,ako imate koji prijedlog,komentar,kritiku,ili recept koji bi htjeli vidjeti ovdje,slobodno mi napišite.

Volim vas puno,vaša Nina Crveno srce

Broj komentara: 13:

  1. Čestitam rođendan tvom blogu!! I baš super da se taman potrefio stoti post. Još puno postova, recepata, sljedbenika i komentara ti želim

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno,draga!
    Evo,upravo sam dobila i 50-og sljedbenika,Nado,dobro mi došla!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Srecan 1. rodjendan! Taj 1. je uvek nekako poseban pa ti zelim da ga pamtis i uzivas :)

    OdgovoriIzbriši
  4. sretan ti blogođendan :-D
    eto i okruglih 50, nadam se da ih do idućeg bude puno više :-D

    OdgovoriIzbriši
  5. Cestitke za 1. BLOGOrodjendan! Zelim ti jos mnogo mnogo rodjendana, postova,komentara! A sljedbenika ce svakako biti sve vise i vise, jer su ti recepti uvijek zanimljivi i nekomplicirani za napraviti! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako je lepo kad se nesto slavi.Sve cestitke i od mene.Daj boze da docekamo zajedno penziju ovuda.I ja volim da te citam:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan blogorođendan:) Samo tako nastavi:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sretan rođendan, Nina! Je li promjena prehrane donijela promjene u kilaži? Nadam se da jeste, i mene inspirišeš da izgubim ovih par viška, jer dokazuješ da hrana u isto vrijeme može biti i zdrava i ukusna :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Natasja-hvala,draga :*

    NC-Hvala,draga,i ja se nadam ;)))

    Tanja-hvala,draga,velika je čast dobiti takav kompliment od majstorice poput tebe :)))

    Džoli-hvala,draga,ajme,zamisli koliko če recepata biti do penzije :DDD

    Sanela-hvala ti,draga :*

    Biberlee-Hvala ti :*
    Je,promijena prehrane+fitnnes 3 puta tjedno,5 obroka dnevno,puno voća i povrća,nemasno meso,puno riže i žitarica,svježi sir umjesto polutvrdog,riba...U dva mjeseca-6 kila,i što je najvažnije već 5 mjeseci mi se kile ne vraćaju,več stoje tako ;)))
    Ne jedem više tako,jedem normalno,s tim da mi se barem jedan obrok sastoji od žitarica(obično doručak),a najvažnije ti je tih 5 obroka i puno vode.I što me veseli više od gubitka kila je gubitak celulita:DDD Ima ga još malo,naravno,ali to se može i nekom kremicom riješiti,više se ne vidi ;))
    Ako imaš još koje pitanje,slobodno mi se javi ovdje,ili na mail :**

    OdgovoriIzbriši
  10. Sretan prvi rođendan i želim ti ih još puno, puno uz lijepe i kreativne recepte. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam i samo tako nastavi, nemoj ništa mijenjati, recepti su ti super
    Nina

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...