Još jedan brzinski recept za ove vruće dane ))
Sastojci;
500 g Ledo valjušaka
100 g srijemske salame
100 g maslaca
200 g Brzo i fino umaka od parmezana
Priprema;
Njoke stavite kuhati.Salamu narežite na sitne kockice.Rastopite maslac i popržite salamu.
Kada se skuhaju,njoke ocijedite i stavite na zagrijani maslac.Miješajte dok njoki ne dobiju finu koricu.
Ugrijte umak i poslužite uz njoke.Pospite ribanim parmezanom,i to je to
Dobar tek!!!
Odlicno!Njokima i ne treba vise nego toliko sastojaka.Pa kad pocnu da se tope u ustima...:)
OdgovoriIzbrišiUpravo tako,volim kada se osjeti njihov okus....
OdgovoriIzbrišiSto ovo savrseno izgleda!U ukus ne sumnjam!
OdgovoriIzbrišiHvala draga :)
IzbrišiNe sumnjam da ovaj recept valja, koliko dugo si ga pravila. njoki
OdgovoriIzbrišiNama doma je super,pogotovo sa domacim njokima,probaj ;)
Izbriši