četvrtak, 25. studenoga 2010.

Chilli con slavonska kobasa :)/Chilli con Slavonia sausage

DSC01493
Originalni chilli con carne se pravi sa mljevenim suhim mesom,a pošto ga ja nisam imala,samljela sam suhu kobasicu(domaću,naravno),i otuda naziv Smiješak
Dakle,za pripremu vam treba:
1 paprika (svježa)
2-3 rajčice pelata iz konzerve
1 konzerva graha (možete ga i sami skuhati)
1 mala konzerva kukuruza
1 glavica luka
500 g kobasice
1 vrećica začina za chili(ja sam koristila ovu,a ako ne možete nači,dodajte malo soli,vegete,papra,crvene paprike i ljute feferone)DSC01491
Priprema:
Kobasicu sameljite.Na malo masnoće popržite narezani luk,pelate i kobasicu.Dodajte mješavinu za chili(dodajete par žlićica,ne cijelu vrećicu,ili slijedite upute na pakiranju).Dodajte vode,i kuhajte oko 15 minuta.Nakon toga dodajte ocijeđeni grah i kukuruz,i kuhajte još 5 minuta.I to je to,jelo je gotovo!Dobar tek!!





2 komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...