nedjelja, 27. veljače 2011.

Juneći saft i tijesto/Beef saft and pasta


P9210002
Pošto je ovo ipak blog sa receptima za početnike,a ne zdrave hrane,evo jednog običnog recepta za obični saft s tijestom,lagan za napraviti,a jako ukusan za jesti Smiješak

Sastojci;

30-40 dkg junetine
2 glavice crvenog luka
2 žlice masti ili ulja
1 vrećica tijesta
sol
papar
vegeta
1 mala ljuta paprićica
brašno
crvena paprika

Priprema;

Na masti popržite luk i dodajte junetinu narezanu na kockice, sol, papar, paprićicu i vegetu..Dolijte vode i lagano dinstajte dok meso ne omekani(oko sat vremena).U šalici pomiješajte brašno i crvenu papriku, pomiješajte sa vodom i izlijte u saft da dobije gustoću.Skuhajte tijesto i dobar tek!
Meso može biti bilo koje,a tijesto može biti i kupovno i domaće.Uz saft poslužite domaču zimnicu

3 komentara:

  1. ajde ajde, ovo si mene ćirila dok sam jučer spremala ručak - priznaj :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. volim sve vrste safta, brzo su gotovi i ne treba puno namirnica

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...