Fino,lagano jelo koje možete poslužiti kao prilog uz meso,ili laganu večeru
Sastojci;
1 šalica bulgura
100 g svježeg sira
4-5 kiselih krastavaca
sol
Priprema;
Bulgur skuhajte.
Krastavce sitno nasjeckajte u sjeckalici ili ručno.
Kada je bulgur kuhan,properite ga pod hladnom vodom,i ocijedite.Pomiješajte sa sirom i svježim krastavcima i po potrebi posolite.
Dobar tek!!
Bulgur zbilja obožavam, a nikad ga nisam isprobala u ovakvoj kombinaciji. Ovo mi zvuči kao odlična ljetna salata koja je i ukusna i osvježavajuća. :)
OdgovoriIzbrišiJa je često jedem za večeru poslije treninga,super je,zasitna,a lagana :)
OdgovoriIzbrišiima andrea pravo, zvuči kao dobar i osvježavajući ljetni obrok :-)
OdgovoriIzbrišiBulgur često koristim u kuhinji, kao prilog, ali ovo je odlična ideja. Jedino bez kiselih krastavaca, jer mi nikako ne idu sa svježim sirom. Svježi krastavci, to već da.
OdgovoriIzbrišiBulgur mi super izgleda, al nisam ga nikad probala.. Mislim da ću morati uskoro :)
OdgovoriIzbriši