Brzo,fino i jednostavno Ako imate domaču rajćicu i svježi bosiljak,stavite ih umjesto konzervirane rajćice i suhog bosiljka, puno je finije sa svježim namirnicama…
Sastojci;
250 g tjestenine
1 konzerva pelata rajćice
bosiljak
sol
šećer
papar
maslinovo ulje
Priprema;
Skuhajte tijesto.U tavu stavite maslinovo ulje(količina po želji),i zagrijte ga.
Rajćicu narežite na kockice i stavite u tavu.Dodajte začine i uz miješanje dinstajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne(oko 20 min.).
Kada su i umak i tjestenina kuhani,pomiješajte sve zajedno,pospite ribanim parmezanom,i poslužite toplo uz finu salatu od matovilca
Dobar tek!!
ovo obožavam pogotovo sa svježim domaćim paradajzima, no i sad kad ih još nema dobri su i oni kupljeni, najradije ovo radim sa špagetima :)
OdgovoriIzbrišiJoš malo i bude i domaćih,pa čemo guštati :DD
OdgovoriIzbrišiS domacim paradajzom i svjezim bosiljkom je ovo jelo sigurno fantazija. Prefino!!!
OdgovoriIzbrišiobožavam tjesteninu u ovako jednostavnoj varijanti i slažem se da je sve 100x finije sa svježim namirnicama.
OdgovoriIzbrišiSavrešeno jelo baš po mom ukusu. :)
OdgovoriIzbrišiHvala vam,drage moje :)
OdgovoriIzbrišiooo stvarno sam cekala jos jedan blok sa receptima..i ja svake toliko puta objavim jedan recept:) ... stvarno sam ogladnila sad:)
OdgovoriIzbrišiHvala ti ,draga,i dobro mi došla :)))
OdgovoriIzbriši