nedjelja, 5. svibnja 2013.

Grčka jaja/Greek Eggs

 

grčka jaja.JPG 2

Znam,slika ne izgleda baš primamljivo,ali,vjerujte mi,ova jaja su prefina ;D

Savršeni prilog za Uskrs,ali može se napraviti i uz neko fino meseko ;D

 

Sastojci;

8 tvrdo kuhanih jaja

2 vrećice majoneze

2 plava kisela vrhnja

2-3 češnja sitno nasjeckanog češnjaka

vegeta

sol

sok od pola limuna(po želji)

 

Priprema;

Jaja tvrdo skuhajte i ostavite da se ohlade.

Prerežite ih popola po dužini i stavite u neki dublji tanjur ili posudu.

grčka jaja

Ostale sastojke pomiješajte i stavite u hladnjak na oko dva sata.Ja nisam stavljala limunov sok,a nemorate ni vi ako ne volite kiselo,ili si ga dozirajte po ukusu,meni majoneza i vrhnje budu taman kiseli.

Potom prelijte jaja sa smjesom,i stavite u hladnjak preko noći da se okusi pomiješaju.

Dobar tek!

1 komentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...