nedjelja, 9. siječnja 2011.

Kremenadle u umaku od gljiva/Pork chop in mushroom sauce

image
Još jedan "brzinski"....
Sastojci;
4 -6 šnicli kremenadle
1 vrećica juhe od gljiva
sol
papar
2 žlicemasti ili ulja

Priprema;
Kremenadle istucite i posolite i popaprite.Pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.U međuvremenu, razmutite juhu u malo vode(duplo manje nego što piše na vrećici),i kuhajte uz miješanje dok ne provrije.Ako je pregusto, dodajte još vode.Iz tavice izvadite meso i izlijte mast tako da ostane sasvim malo, i u to umiješajte juhu.Pustite par minuta da se krčka da se mast i juha pomiješaju.Kada je gotovo, dodajte meso u umak, i dobar tek!
Uz ovo poslužite tijesto,žgance,i bilo koju salatu.


Pork Chop

2 komentara:

  1. rijetko koristim ovako gotove varijante, ali svakako vrijedi zapamtiti dok budem opet u škripcu s vremenom

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma,savršena stvar kad moraš napraviti nešto na brzinu ;))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...