nedjelja, 27. veljače 2011.

Vratina a la Katica/Pork chops a la Katica


PB020094
Za ovo jelo me je inspirirala moja draga frendićka koja uvijek nešto fino skuha kada dođemo u goste…..

Sastojci;

8 šnicli svinjske vratine
sol
papar
1 jaje
2 žlice svježeg sira
2 žlice vrhnja
10-15 dkg ribanog sira
mast za pečenje

Priprema;

Vratinu istucite, posolite i popaprite.Pecite u tavi dok ne porumeni.
U međuvremenu u zdjelici pomiješajte jaje, oba sira i vrhnje.Pečeno meso posložite u tepsiju i premažite smjesom sira i vrhnja.

Stavite u ugrijanu rernu oko 10-ak minuta na 200 stupnjeva, dok sir ne porumeni.Dobar tek!
Može se praviti sa bilo kojim mesom i uz bilo koju salatu!

A možete i ovako;

Vratinu istucite, posolite i popaprite.U zdjelici pomiješajte jaje, oba sira i vrhnje.
Meso posložite u tepsiju i premažite smjesom sira i vrhnja.Pecite u rerni zagrijanoj na 220 stupnjeva oko 40-ak minuta.Dobar tek!

2 komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...