četvrtak, 21. srpnja 2011.

Njoki na maslacu s umakom od parmezana/Gnocchi with butter with Parmesan cheese sauce


P7200079
Još jedan brzinski recept za ove vruće dane Smiješak s namigivanjem))

Sastojci;

500 g Ledo valjušaka
100 g srijemske salame
100 g maslaca
200 g Brzo i fino umaka od parmezana

P7200075
Priprema;

Njoke stavite kuhati.Salamu narežite na sitne kockice.Rastopite maslac i popržite salamu.
Kada se skuhaju,njoke ocijedite i stavite na zagrijani maslac.Miješajte dok njoki ne dobiju finu koricu.
Ugrijte umak i poslužite uz njoke.Pospite ribanim parmezanom,i to je to Smiješak s namigivanjem
Dobar tek!!!

Broj komentara: 6:

  1. Odlicno!Njokima i ne treba vise nego toliko sastojaka.Pa kad pocnu da se tope u ustima...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Upravo tako,volim kada se osjeti njihov okus....

    OdgovoriIzbriši
  3. Sto ovo savrseno izgleda!U ukus ne sumnjam!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne sumnjam da ovaj recept valja, koliko dugo si ga pravila. njoki

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nama doma je super,pogotovo sa domacim njokima,probaj ;)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...