petak, 15. travnja 2011.

Pasta rustica



P4140034

Brzo,fino i jednostavno SmiješakAko imate domaču rajćicu i svježi bosiljak,stavite ih umjesto konzervirane rajćice i suhog bosiljka, puno je finije sa svježim namirnicama…

Sastojci;

250 g tjestenine
1 konzerva pelata rajćice
bosiljak
sol
šećer
papar
maslinovo ulje

Priprema;

Skuhajte tijesto.U tavu stavite maslinovo ulje(količina po želji),i zagrijte ga.
Rajćicu narežite na kockice i stavite u tavu.Dodajte začine i uz miješanje dinstajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne(oko 20 min.).
Kada su i umak i tjestenina kuhani,pomiješajte sve zajedno,pospite ribanim parmezanom,i poslužite toplo uz finu salatu od matovilca Smiješak
Dobar tek!!

Broj komentara: 8:

  1. ovo obožavam pogotovo sa svježim domaćim paradajzima, no i sad kad ih još nema dobri su i oni kupljeni, najradije ovo radim sa špagetima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Još malo i bude i domaćih,pa čemo guštati :DD

    OdgovoriIzbriši
  3. S domacim paradajzom i svjezim bosiljkom je ovo jelo sigurno fantazija. Prefino!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. obožavam tjesteninu u ovako jednostavnoj varijanti i slažem se da je sve 100x finije sa svježim namirnicama.

    OdgovoriIzbriši
  5. Savrešeno jelo baš po mom ukusu. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo stvarno sam cekala jos jedan blok sa receptima..i ja svake toliko puta objavim jedan recept:) ... stvarno sam ogladnila sad:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala ti ,draga,i dobro mi došla :)))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...