utorak, 15. veljače 2011.

Zapečeni krmići sa sirom i šampinjonima/Baked pork chops with cheese and mushrooms

krmići
I ovo jelo je trebalo biti drugačije.Planirala sam napraviti Sandrin recept sa reci peci sa piletinom,ali eto izvadila sam kremenadle.Ajd,dobro,mogu kremenadle umjesto piletine,ali ne bi ja bila ja da nisam izmjenila skoro cijeli recept Smiješak s namigivanjem))

Sastojci;

5-6 svinjskih krmenadli bez kosti
1 glavica crvenog luka
250 g šampinjona
400 ml vrhnja za kuhanje
250 g tvrdog sira za ribanje
sol
papar
crvena mljevena paprika

Priprema;

Meso istucite,posolite i popaprite.Pecite ga lagano dok ne bude pečeno,zatim ga izvadite i odmah poslažite u tepsiju u kojoj čete peći.Na istoj masnoći na kojoj ste pekli meso ispržite šampinjone narezane na listiće.Također ih malo posolite i popaprite i dodajte crvenu papriku.Kada šampinjoni budu gotovi,preko njih prelijte vrhnje za kuhanje,i pustite da se krčka dok se vrhnje ne zgusne.Kada je gotovo,umak prelijte preko ranije ispečenog mesa.Odozgora naribajte sir,i stavite peči u pečnicu zagrijanu na 220 stupnjeva.Pecite oko 30 minuta,i poslužite uz pire ili pečeni krompir.Dobar tek!

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...